WesterhaarDigitaal

Samen digitaal verbonden

Zoeken

Diavoorstelling

Opkomende evenementen

Er zijn geen evenementen

Stoekie

stoekkie_300.jpg

De turf werd vroeger om te drogen op een klein stapeltje gezet, dat zijn de verhaaltjes ook: klein en luchtig. De wind kan er van alle kanten doorheen.

Nieuws van de wijkagent

sebastiaan-2318711q.jpg

Wijkagent Sebastiaan van Es geeft tips

Evenementen

«
Februari (2018)
»
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Weer

Disclaimer

02-05-2011 om 12:17

Stichting Westerhaardigitaal.nl heeft de grootste zorgvuldigheid betracht bij het samenstellen van haar site. Desalniettemin kan de aangeboden informatie onvolledig of niet (meer) juist zijn.

De stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van de(-len van de) site. Ook kan Stichting WesterhaarDigitaal.nl nimmer garanderen dat de site vrij is van virussen, noch onderdelen daarvan en kan evenmin instaan voor verspreiding van de site of delen daarvan door onbevoegden.

Via de site van Stichting WesterhaarDigitaal.nl wordt de mogelijkheid geboden toegang te krijgen op sites die door derden worden onderhouden. Stichting WesterhaarDigitaal.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet commerciële doeleinden en privé gebruik. Het is de gebruiker niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting WesterhaarDigitaal.nl

Stichting WesterhaarDigitaal.nl zal zelf het verkregen materiaal (fotoÂs, videofilms, teksten en overig beeldmateriaal) nimmer beschikbaar stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de verstrekker van deze materialen.

Reacties

radio expansie donderdag, 2 juni 2011 om 15:25
de rommelmarkt in de rozenstraat was geweldig dit werd mede mogelijk gemaakt door picobello die hun nieuwe album ten gehore bracht en het optreden van rene knol was echt allemaal top groeten radio expansie team eric en lea,jan en jannette ,bertus en amanda,john en linda,gerrit en patricia

Reageren

Naam
Email
Bericht